|
|
02 Ocak 2018, 00:57
02 Ocak 2018, 00:59
02 Ocak 2018, 01:17
02 Ocak 2018, 01:22

Owner

- Şehir localhost
- Konular
- 551
Evet kurucu benim fakat hisse olarak var olan kişiler mevcut, bu da son yıllar içerisinde iyice sıkıntı yaratmaya başladı ve bende artık bazı olayları kaldıramıyorum ve yoruldum o yüzden böyle bir yeni platform kurmaya karar verdim en azından direkt olarak sadece başta ben olacağım, diğer GM arkadaşlarımız ise her zaman ki gibi bana destek olmaya devam edecekler.
02 Ocak 2018, 01:49

Just A Guy

- Şehir Istanbul
- Konular
- 233
Kendisinin buraya verdiği olan üstüğü emeklere bizzat ben şahit oldum. Daha da önemlisi gösterdiği sabıra ve soğuk kanlılığada. Fark ettiyseniz bu platforma yıllarını veren çok çok önemli iki GM arkadaşımızda pek bir şey söylemeden ve açıklamadan istifa etmişlerdi. [GM] Skylla ve MrWarlock.
Bu istifaların ardından şuan ki gm kadrosununda istifa etmesinin tüm sebebi ve nedeni o bahsedilen arka planda duran kişilerdir.
Fakat sizden tek ricam ve ricamız lütfen olayları anlamaya çalışın ve bizi kötü kişiler olarak nitelendirmeyin. Eğer bizim samimiyetimize inanan kişiler varsa lütfen bu konuyu takipte kalsınlar. [GM] Spy ilerleyen günlerde bu konuyu dahada açık bir şekilde sizlere anlatacaktır.
Şuanda durumun dışarıdan nasıl gözüktüğünün farkındayız fakat lütfen biraz sabredin![]()
02 Ocak 2018, 01:56
02 Ocak 2018, 02:27

JoyGamer

- Şehir istanbul
- Konular
- 9
öncelikle selamu aleykum yaklasık bızde ekıp olarak 2012 den ıtıbaren joysro ekımne katıldık her servarda oynadık sunu demek ıstıyorum ılk kez boyle olayla karsı karsıya kalıp sızlerın yazısmlarnızı okuyoruz ozmn bende sunu dıyorum arka plandakılerın hısse neyse anlasın kendınze alın tekrar ekıpınızı kurun yenı platforuma bızde surmeyın suan herkez charını ıtemını satmaya calısıyor kımısıde bıraktı gıttı bızı bu konuda yanlız bırakıyorsunuz sızı sevende var sevmeyende elbet ama sevenlerınızde bu sekılde bırakmayın lutfen
02 Ocak 2018, 02:31
02 Ocak 2018, 08:01

JoyGamer

- Şehir Antalya
- Konular
- 4
Merhabalar öncelikle,
Konularin detaylarini diğer arkadaşlar gibi bende bilmiyorum ancak dediğiniz gibi iyi ve playerlere değer veren insanlarsaniz şuna bi aciklik getirin lütfen rica ediyorum @Spy. Bütün arkadaşlar gm lil görevlerin istifa etti ve şuan siz mi kaldiniz tek? Ee doğal olarak yeni açılan platform sizin adınızı taşıyor ve büyük ihtimalle sizde gidiyorsunuz demi? Joysro nun baska hissedarlari var dediniz peki bu serverler başıboş mu kaldi? Bizlere deyin ki evet belirsizlik var ilgi alaka malesef olmayacak felan diye. Bizde direnmeyelim serverlerde. Bakin bu ülkede en can sıkıcı sey yasanan olaylardan kimsenin haberi olmamasi ve öyle bir zamanda öğreniyor ki artik insanlar olaylarin detaylarini iş isten geciyor ve yine madur vatandaş oluyor. burda da olan playerlere olacak bu durumu iyi yönetebilirsiniz. Kaosu firsata çeviren dolandiricilar türedi lütfen icten ve samimi bir sekilde süreç ile iligi bilgi verin
02 Ocak 2018, 10:46

JoyGamer

- Şehir İZMİR
- Konular
- 39
@Spy mesele hisse ise adres ver evden aldiralim![]()
yok mesele kisilikle ona yapacak bişey yok babaaa hakkimizda hayirlisi ne diyim biz senin burda daim olmani isteriz başkasını tanımaz kimse 7 yildir bizimle olani tanicaz elbet baskasiyla yurumez bu is ben diyim
Eski Nick: EmiliaClarke
Yeni Nick: Antoinette
SpySro Hera
Antoniette
Louisa_Clark
M_K_ATATURK_
02 Ocak 2018, 10:52

JoyGamer

- Şehir muğla
- Konular
- 6
Joysronun bütün açtığı sw lerde oynadım Hazar kurulduğun dan bu yana hazarda aktif playerım diğer swları kapattınız benimde emeklerim öyle yok olup gitti bir çok olaya tanık oldum ve eleştiri yapmak gerekirse forum adresi olarak çok yetersiz bir platform ve yönetici olarak seçtiğiniz birçok gereksiz insan var Ali bey köklü değişiklikler yapılacaksa eğer bu yeni açtığınız serverda arkanızdayım
EFELİK EFENDİLİKTİR
02 Ocak 2018, 11:32

JoyGamer

- Şehir Ordu
- Konular
- 18
Her kodamanın yanında bir parazit olur.. @EfelernEfesi1 spysro diyorsa benim yönüm bellidir.. Ben de bu girişimi destekliyorum artık..
02 Ocak 2018, 13:05

Owner

- Şehir localhost
- Konular
- 551
Evet şuan görünen yüz olarak tek kaldım, diğer GM arkadaşlarımız bu kadar olaylara dayanamayıp bırakacaklarını açıkladılar. Serverlar şuanlık bahsettiğiniz gibi başı boş kaldı. İlgi alaka olmasını çok istiyorum ama maalesef ki şuan için çok zor. Ben hiç bir oyuncunun mağdur olmasını istemediğimden dolayı zaten böyle bir konu açıp açıklama yapma gereği duydum. Son cümlenizde ki dolandırıcıları bana bildirir iseniz en azından onlara bir işlem yapabilirim.
Eyvallah sağolasın.
Evet köklü bir değişiklik olacağı için SPYSRO olarak devam edeceğiz.
Teşekkür ederim.![]()
02 Ocak 2018, 15:12
Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bu Konu için Etiketler
![]() |