• [Ravin Online] Cap 100 - D10 - CH & EU - Grand Opening 20-8-2019
  • XEON Online | 130 Cap - CH * EU - 1500+ Online Player!
  • [Electus Online - Athens] 100 Cap Chinese [Büyük Açılış 18.10]
    1. #1
      HEKTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      29 Aralık 2012
      Şehir 
      Hatay
      Konular 
      82
      Mesajlar 
      787
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       

      Arkadaşlar oyun şimdi indi başliyim dedim başlamadan sorun çıktı soruna geçiyorum ;

      Mbot'ta clienti başlat diyorum client açılıyor siyah ekran oluyor sro tam açılcakken bidaha siyah ekran oluyor client kapanıyor nedenini bilen varmı acil yardımm
      http://i.hizliresim.com/lvjGbb.png

      | Nesneler Değişmez , Biz Değişiriz |

      Facebook İçin Tıkla ; http://i.hizliresim.com/voQAJv.jpg


    2. #2
      Unforgiven_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      26 Aralık 2011
      Konular 
      5
      Mesajlar 
      48
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Bilgisayarımdan sistem özelliklerine geliceksin ondan sonra gelişmiş sistem ayarlarına geliceksin üstte 5 seçenek var oradan baştan 3. seçiceksin yani gelişmiş Performans başlıgı altında ayarlar var ona tıklıcaksın yukardakı 3 bolmeden 3. bölmeyi seçiceksin DATA lı olanı oradan 2. kutucugu işaretleyip mbot loader exe yı ekliceksin uygula dıyıp restart at bilgisayarına duzelıcek.

    3. #3
      HEKTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      29 Aralık 2012
      Şehir 
      Hatay
      Konular 
      82
      Mesajlar 
      787
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Alıntı Unforgiven_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bilgisayarımdan sistem özelliklerine geliceksin ondan sonra gelişmiş sistem ayarlarına geliceksin üstte 5 seçenek var oradan baştan 3. seçiceksin yani gelişmiş Performans başlıgı altında ayarlar var ona tıklıcaksın yukardakı 3 bolmeden 3. bölmeyi seçiceksin DATA lı olanı oradan 2. kutucugu işaretleyip mbot loader exe yı ekliceksin uygula dıyıp restart at bilgisayarına duzelıcek.
      Onu yaptımda reset atmadım pc ye daha önceden gündüz yapmıştım hazırlamıştım reset atayım geleyim ben bi.
      http://i.hizliresim.com/lvjGbb.png

      | Nesneler Değişmez , Biz Değişiriz |

      Facebook İçin Tıkla ; http://i.hizliresim.com/voQAJv.jpg

    4. #4
      Unforgiven_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      26 Aralık 2011
      Konular 
      5
      Mesajlar 
      48
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Reset atarsan düzelicektir aynısı bende vardı halloldu

    5. #5
      HEKTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      29 Aralık 2012
      Şehir 
      Hatay
      Konular 
      82
      Mesajlar 
      787
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Şuan Bot oldu evet reset attım düzeldi ama 2. botta sorun hala aynı her bot klasorundekı mbot clientine mi aynı ayarı yapayım?
      http://i.hizliresim.com/lvjGbb.png

      | Nesneler Değişmez , Biz Değişiriz |

      Facebook İçin Tıkla ; http://i.hizliresim.com/voQAJv.jpg

    6. #6
      Unforgiven_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      26 Aralık 2011
      Konular 
      5
      Mesajlar 
      48
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Evet her actıgın bota aynısını yap

    7. #7
      HEKTOR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      29 Aralık 2012
      Şehir 
      Hatay
      Konular 
      82
      Mesajlar 
      787
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Alıntı Unforgiven_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Evet her actıgın bota aynısını yap
      Teşekkür ederim.
      http://i.hizliresim.com/lvjGbb.png

      | Nesneler Değişmez , Biz Değişiriz |

      Facebook İçin Tıkla ; http://i.hizliresim.com/voQAJv.jpg

    8. #8
      Unforgiven_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      26 Aralık 2011
      Konular 
      5
      Mesajlar 
      48
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Rica ederim iyi eglenceler

    9. #9
      deadman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      23 Haziran 2016
      Konular 
      0
      Mesajlar 
      1
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      arkadaşlar mbot sro_clienti görmüyor napabılirim

    10. #10
      onurcakili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
      Üyelik Tarihi 
      24 Haziran 2019
      Şehir 
      adana
      Konular 
      0
      Mesajlar 
      1
      Beğenme 
      0
      Beğenilme 
      0
      Rep Gücü 
      Sosyal Ağ
       
      Ben bu dedigini yaptım ama bu program için DEP'i kapatamazsın diyor ?????? Lütfen bakar mısınız

    Konu Bilgileri

    Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

    Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

    Benzer Konular

    1. Hide client sorunu S-bot
      Konu Sahibi Elite_Killer Forum SpySro Soru, Sorunlar ve Çözümleri
      Cevap: 0
      Son Mesaj : 26 Mart 2018, 14:02
    2. Mbot client kapatıyor
      Konu Sahibi Irux Forum mBot
      Cevap: 5
      Son Mesaj : 12 Ağustos 2012, 01:49
    3. Rehber mBot - Multi Client Nasıl Açılır?
      Konu Sahibi Spy Forum mBot
      Cevap: 1
      Son Mesaj : 25 Eylül 2011, 11:25


    Giriş

    Giriş